Veiksme būs Vēršu pusē, bet Mežāzim lieliska diena; Dienas prognoze 2. septembrim visām zīmēm

Foto – Pexels

Eksperte Irina Bogdana paziņojusi, ka pirmdiena, 2024. gada 2. septembris, visām zvaigžņu zīmēm paliks atmiņā kā nelabvēlīga diena.

Sīkāku informāciju par zvaigžņu prognozi sniedza ziņu portāla Spogulis žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns var saskarties ar neskaidrībām par skaitļiem un faktiem. Iespējamas kļūdas un nepareizi aprēķini. Tomēr nevajadzētu celt traci un nolaist rokas – visu var labot. Turklāt pat no kļūdām var gūt noderīgu pieredzi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Šodien veiksme ir Vēršu pusē, un tas ir pateicoties tavam talantam atrast kopsaucēju ar cilvēkiem. Iespējams, tev kaut kam pietrūks līdzekļu, taču tu novērtēsi to, kas tev jau ir. Tā ir pareiza pieeja dzīvei.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dažās situācijās no Dvīņiem var būt nepieciešama pacietība, taču ar to var nepietikt. Tev gribēsies saņemt visu uzreiz, taču tā neizdosies. Tāpat izvairies no mēģinājumiem sēdēt uz diviem krēsliem – tas nevedīs pie panākumiem.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem jābūt pacietīgiem un lojāliem. Iespējams, kāds tavā apkārtnē nav pietiekami kompetents, taču centies saglabāt mieru un neizprovocēt konfliktus. Galvenais ir savlaicīgi un kvalitatīvi izpildīt savus uzdevumus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šodien astrologs iesaka izrādīt dāsnumu un augstsirdību. Labiem darbiem veltītais laiks netiks izniekots velti. Dienas otrajā pusē tavi plāni var mainīties, tāpēc centies būt elastīgs.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šī diena jāpavada pēc iespējas mierīgāk un klusāk. Tomēr, ja ir nepieciešams pieņemt svarīgus lēmumus vai veikt atbildīgus uzdevumus, dariet to īpaši uzmanīgi. Esi gatavs neparedzētiem izdevumiem. Vakarā tevi gaida patīkams pārsteigums no mīļotā cilvēka.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari šodien var paveikt ļoti maz, jo ir tendēti uz runīgumu un vēlmi kādam kaut ko pierādīt vai parādīt. Tev pat nevajadzētu censties to darīt – tavi centieni netiks novērtēti.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem vajadzētu drosmīgi doties iepirkties. Tu vari iztērēt ievērojamu summu, taču tas nenāks veltīgi. Tavi pirkumi izrādīsies ne tikai patīkami, bet arī kvalitatīvi.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki šodien izjutīs nepieciešamību “filtrēt” apkārtējo vidi. Tas var novest pie attālināšanās, pat no tuvu cilvēku vidus. Nedariet pārsteidzīgus secinājumus un nepieņemiet skarbus lēmumus – jūsu spriedumi var būt pāragri.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis šodien būs lieliskā formā. Tevi ieskauj svarīgi un pozitīvi noskaņoti cilvēki, kuri palīdzēs sasniegt teicamus rezultātus profesionālajā darbībā. Patīkami pārsteigumi gaidāmi arī tavā personīgajā dzīvē.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šodien Ūdensvīri saņems spēcīgu stimulu, lai gūtu panākumus. Turklāt tev izdosies paveikt kaut ko tādu, ko pats no sevis nebiji gaidījis. Šī ir labu darbu un savstarpējas palīdzības diena. Neaizmirsti izteikt pateicību tiem, kuri tev ir tuvi un tevi atbalsta – tas ir patiešām vērtīgi.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šodien vajadzētu ticēt brīnumiem. Ja saglabāsi optimismu, veiksme būs tavā pusē. Tevi ieskauj brīnišķīgi cilvēki, un neaizmirsti viņiem pateikties par atbalstu un palīdzību.

Leave a Comment