Auns tiks izsmelts emociju dēļ, bet Jaunava būs virsotnē; Horoskops 15. maijam visām Zodiaka zīmēm

Andžela Perla brīdina, ka maija ekvators būs uzdevums, kas prasa īpašu uzmanību un atbildību. Slavenā astroloģe aicina kontrolēt savas emocijas, lai izvairītos no iespējamām nepatikšanām.

Zvaigžņu ekspertes detalizēto prognozi pētīja portāla Spogulis žurnālisti.

Uguns elementa zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šī diena prasa īpašu atbildību, precizitāti un ātru reakciju. Ir svarīgi koncentrēties uz kārtējiem uzdevumiem, jo var rasties pēkšņas problēmas, nepatīkamas ziņas vai krasi pasliktināties veselība, kā arī tuvinieku slimības. Ceļošana nav ieteicama. Iekšējā spriedze var novest pie iekārtu avārijām un negatīviem apstākļiem. Iespējamo grūtību dēļ var nebūt apmierinoša pilnvarošana. Ja iespējams, labāk atlikt svarīgus pasākumus un tikšanās. Aktivitāte ir attaisnojama tikai tad, ja problēmas skar tieši tevi.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Šodienas nelīdzsvarotās enerģijas var izraisīt to, ka viena tēma dominēs tavā kopējā dzīves nostājā. Ir svarīgi saglabāt līdzsvaru, lai neatstātu bez ievērības citus dzīves aspektus, kas varētu izraisīt konfliktus ar kolēģiem un tuviniekiem. Šīs dienas notikumi būs dinamiski un emocionāli piesātināti. Rīcībai vajadzētu būt mērķtiecīgai, bet nekomplicēt situāciju.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Neļauj emocijām ņemt virsroku pār saprātu. Neatklāj visas detaļas par savām problēmām cilvēku klātbūtnē, kuri var izmantot tās pret tevi. Šī ir laba diena radošumam un mājas aktivitātēm. Pastiprinās caurviju spējas, taču paaugstinās arī riska līmenis. Esi gudrs un pacietīgs savu interešu uzturēšanā. Ja esi uz pareizā viļņa, neapstājies pusceļā. Šī diena var palīdzēt atrisināt grūtības un virzīt lietas uz priekšu.

 

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Šī diena nav domāta vientulībai, lai gan tā var radīt daudz pārpratumu un negaidītu pavērsienu attiecībās. Vispārēja nesavaldība un nepieciešamība paust emocijas var izjaukt līdzsvaru jau izveidotās situācijās. Ieteicams nesteigties ar lēmumu pieņemšanu un neizteikt tos uzreiz. Ir svarīgi paskaidrot sevi, ja kaut kas kļūst skaidrāks, un paust savu nostāju par notiekošo, taču nekritizēt citus un neuzskatīt, ka viss jau ir zaudēts. Darba jautājumos ir nepieciešams nezaudēt kontroli pār situāciju, aprēķināt iespējamās sekas, meklēt atbalstu un nodrošināties ar apdrošināšanu.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šī ir laba diena lietišķām sanāksmēm, diskusijām un prezentācijām. Ir svarīgi kontrolēt savas emocijas un konstruktīvi vadīt strīdu. Gaidi negaidītus notikumus ik uz soļa. Drošība ir atkarīga no tavām attiecībām un līdzsvara līmeņa. Esi īpaši uzmanīgs uz ceļiem, kalnos un cilvēku pārpildītās vietās. Finanšu lietām nepieciešama īpaša uzmanība, un impulsīvi pirkumi var radīt zaudējumus. Iespējami negaidīti, bet eleganti problēmu risinājumi.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Šī diena var būt eksplozīva visos aspektos. Centies izvairīties no situācijām, kurās pastāv augsts konfliktu un aizvainojumu risks. Centies saglabāt mieru un izvairies no rupjības vai nepiedienīgas atklātības. Brīvo laiku labāk veltīt fiziskam darbam vai mājas uzkopšanai, un iepirkšanos vajadzētu atlikt. Nav ieteicams izklaidēties nepazīstamās vietās vai vietās, kur ir liels cilvēku pūlis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment