“Šis tev daudz izskaidros!”; Izvēlies rozi, un kārtis pateiks, kas tavā dzīvē notiks tuvākajā nākotnē

Šodien mēs nedaudz izskaidrosim, kas jūs tuvākajā nākotnē sagaida jūsu personīgajā dzīvē. Es lūdzu jūs izvēlēties vienu no šīm trim rozēm. 

 

Mēģiniet izdarīt izvēli, pamatojoties uz savu iecienītāko krāsu. Neviens tevi nesteidzina, domā, atpūties. Kuru rozi jūs tagad vēlētos redzēt savās rokās?

 

ROZE 1 – Ķeizariene, trīs bumbiņas un trīs pentakļi vertikālā stāvoklī

Ja esat viens, tad tuvākajā laikā jums neizdosies izveidot jums piemērotas attiecības. Varianti būs, bet tie tev nederēs. Jūs labprātāk kontrolētu savu dzīvi un nepazeminātu savus standartus vai nepieļautu kompromisus.

Pašcieņa ir tavs trumpis. Tāpēc citi jūs novērtē un ļaus jums palikt spēcīgam un neatkarīgam cilvēkam. 

Jūs atradīsit izeju no sarežģīta emocionālā stāvokļa un sāksiet smelties spēkus darbā un saziņā ar draugiem. Mēs varam droši teikt, ka jūs gaida daudz priecīgu mirkļu, proti, ar mīļajiem.

ROZE 2 – Zobenu astoņi, imperators un zvaigzne

Ja jums jau ir apmierinošas romantiskas attiecības, Rozes 2 izvēle apstiprina, ka esat kopā ar īsto cilvēku.

Lasi vēl: “Vai zini kas pozitīvs piemīt tevī?”: Izvēlieties IŅ JAŅ formu, lai parādītu, kāda veida pozitīvas vibrācijas jums piemīt

Vientuļiem šī situācija ir labas ziņas. Drīz jūs satiksit kādu, kurš atbilst jūsu priekšstatam par “ideālu” partneri. Kartes norāda, ka šīs tikšanās rezultātā var rasties laulība. Jūsu dziļākās vēlmes piepildīsies, tāpēc nepieķerieties pagātnes negatīvajai pieredzei. Ir ļoti svarīgi uzsākt jaunas attiecības ar pozitīvu attieksmi un ticību, ka viss izvērtīsies par labu.

Turpini lasīt, kāda ir trešās rozes nozīme, nākošajā lapā

Leave a Comment