6 sieviešu vārdi, kuri ir aizsargāti no melnās maģijas. Pilnīgi iespējams, ka tev kāds no šiem ir!

Diāna ir vārds ar pārsteidzoši vieglu auru. Jebkurš negatīvs vārds, kas vērsts pret Diāna, tiek atspoguļots no viņas it kā no spoguļa un pilnībā atgriežas pie otra cilvēka atpakaļ.

Vārda nesējas var lepoties ar pārsteidzoši precīzu intuīciju. Viņas spēj sajust briesmas, kas viņas apdraud, un savlaicīgi veikt darbības, lai to novērstu. Diāna var arī novērst nepatikšanas no mīļajiem, brīdinot viņus par gaidāmajām nelaimēm.

Marija ir unikāls vārds, kas populārs visā pasaulē. Tas padara vārda nesēju praktiski neievainojamu maģiskos uzbrukumos. Marija ir spēcīga, gudra persona.

Un viņas tīrā dvēsele, apbrīnojamā laipnība un gaisma, dod Marijai aizsardzību no ”slikto” cilvēku dusmām un skaudības. Tomēr viņai ir maz ienaidnieku. Viņu apkārtējie cilvēki mīl un viņai dzīvē ir paveicies ar vārdu.

Aleksandra ir vārds ar īpašu gaismas enerģiju. Tas pilnībā attaisno tā cildeno “cilvēku aizstāvju” nozīmi. Šī vārda nesējas ir spēcīgas un izlēmīgas. Viņas nevar izturēt netaisnību un vienmēr aizstāv vājos.

Aleksandrā pārsteidzošā veidā spēks un drosme tiek apvienoti ar trauslumu un sievišķību. Viņa nekad nav apmierināta ar mazajiem plāniem un izvirza vis ambiciozākos mērķus sev. Tas palīdz vārda īpašniecei sasniegt veiksmes augstumus.

Leave a Comment