59 gadu vecumā šo pasauli pametis dziedātājs ar ļoti trauslu balsi; viņa māsa nespēj pat pabeigt interviju līdz izplūst asarās

Arī Robisona māsa, mūziķe Robina Ludvika, pauda cieņu ierakstā sociālajos medijos.

“Mana sirds ir salauzta visdziļākajā un neatgriezeniskā veidā,” viņa rakstīja Facebook ierakstā. “Mans lielais brālis Čārlijs mūžībā devās savu mīļoto rokās. Lūdzu, atskaņojiet kādu Čārliju Robisonu programmā Repeat. Viņš to tā gribētu. ”

Saskaņā ar viņa tīmekļa vietnes biogrāfiju, Robisons uzauga Banderā, Teksasā, kur viņa ģimenei astoņas paaudzes piederēja rančo.

 

“Mūzika nebija tikai galvenā Robisona mājsaimniecības sastāvdaļa; Jau pirms tam, kad Čārlijs paspēja staigāt, sestdienas vakarus pavadīja kopā ar vecākiem The Cabaret, vietējā C&W deju zālē Banderas centrā. Taču cenas, kas tiek atskaņotas ģimenes mājā, bija no rokenrola līdz dziedātājiem, dziesmu autoriem un daudz ko citu,” teikts biogrāfijā.

 

Lasi vēl: “Vēlies saņemt īpašu pareģojumu?”: Izvēlies gredzenu un uzzini, kas tevi sagaida

 

“Tāpēc nav jābrīnās, ka Čārlijam, viņa brālim Brūsam un māsai Robinai Ludvikai ir cienījama un kritiķu atzinīgi novērtēta mūzikas karjera kā dziedātājiem, dziesmu autoriem un ierakstu un izpildītāju māksliniekiem.”

Leave a Comment